Elektronická podpora výuky pravděpodobnosti a statistiky - Kroupová, Monika (2013)
V této bakalářské práci se věnujeme vysvětlení základní teorie popisné statistiky, následně tuto teorii aplikujeme na příklady, kde krok po kroku popisujeme postupy ve výpočtech. Studenti budou mít zpracování ve dvou rovinách, jednou je tato bakalářská práce, kterou mohou mít v tištěné podobě, a druhou je zpracování pomocí animací a interaktivních tutoriálů, které naleznou na webových stránkách https://is.muni.cz/auth/el/1433/test/s_zakazky/ode12/069-budikova/index.html. Tyto stránky budou zpřístupněny na začátku podzimního semestru 2013.