Grafika v R pomocí knihovny ggplot2 - Fila, Martin (2013)
V této bakalářské práci se věnujeme tvorbě základních grafů v programu R s použitím knihovny ggplot2. Grafy obsažené v této práci jsou bodové grafy, krabicové grafy, histogramy, sloupkové diagramy, časové řady a grafy cesty. Na příkladech jednotlivých grafů ukazujeme základní použití příkazů a argumentů z knihovny ggplot2.