Zpracování dotazníkového šetření pomocí systému STATISTICA - Kučavíková, Petra (2013)
Cieľom bakalárskej práce je priblíženie témy o finančnej gramotnosti, vytvorenie a spracovanie vlastného dotazníka na vybranú tému s využitím softvéru STATISTICA. Využívajú sa základné štatistické metódy spracovania dát. Súčasťou je stanovenie nulových a alternatívnych hypotéz a následné overenie ich platnosti.