Biomonitoring mateřského mléka z pohledu dostupnosti globálních dat - Staroňová, Mária (2013)
Cílem této bakalářské práce byla literární rešerše, zhodnocení kompatibility jednotlivých zdrojů na téma Biomonitoring mateřského mléka z pohledu dostupnosti globálních dat. Dalším cílem předložené práce bylo posouzení kompatibility lidských matric s ostatními matricemi v databázi GENASIS. Data byla získána z kampaní světové zdravotnické organizace WHO zaměřených na výzkum mateřského mléka a doplněny dostupnými informacemi z reportů Globálního monitorovacího plánu.