Nevlastní integrály - Pánis, Radim (2013)
Tato bakalářská práce na téma nevlastní integrály se zamneřuje hlavně na příklady z oblasti nevlastních integrálů v dimenzi R^1, R^2 a R^3: V práci je zhrnuta základní teorie problematiky. Každá kapitola je doplněna řešenými a neřešenými příklady. Předpokladá se, že čitatel je obeznámen se základy diferenciálního a integrálního počtu funkcí jedné a více promněnných.