Diskrétní pravděpodobnost a vyřazovací turnaje - Vlčko, Petr (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje vyřazovacím turnajům. Obsahuje dvě kapitoly. První kapitola se věnuje teorii. Druhá kapitola obsahuje praktické příklady.