Integrální počet funkcí více proměnných a jeho aplikace - Lipjancová, Miriama (2013)
Obsahom tejto bakalárskej práce sú integrály viac premenných, konkrétne sú to dvojné a trojné integrály. Práca je rozdelená na dve kapitoly. Prvá sa venuje dvojným integrálom, ich výpočtu a transformáciám a nakoniec aplikáciám. Druhá kapitola pojednáva o trojných integráloch, taktiež o ich výpočte, transformáciách a aplikáciách. Obe kapitoly obsahujú okrem teórie aj príklady s grafickým znázornením.