Spojitost v topologických, metrických a normovaných lineárních prostorech - Černá, Hana (2013)
Tato bakalářská práce pojednává o významných tvrzeních týkajících se spojitých zobrazení při různé míře obecnosti. Je rozdělena do tří kapitol podle míry obecnosti. V první kapitole pojednáváme o topologických prostorech s důrazem na základní vlastnosti spojitých zobrazení. Druhá je zaměřena na metrické prostory a silnější stejnoměrně spojitá zobrazení. V poslední kapitole jsou studovány lineární normované prostory a lineární zobrazení.