Interaktivní atlas hub - Krhovská, Aneta; Hrouda, Petr, 1969-; Masarykova univerzita. Ústav botaniky a zoologie (2013)
Tato bakalářská práce nemá klasické rešeršní zpracování. Jedná se o přípravu podkladů pro aplikaci do „chytrých“ telefonů, která by měla pomoci co nejrychleji určit houbu všem vášnivým houbařům. Můj úkol bylo vytvořit znaky, použitelné v aplikaci při vyhledávání, a fotografie pro rouškaté houby z řádů Agaricales, Russulales a Boletales.
This bachelor thesis is different than most other. It involves a smartphone application which can be used for the rapid identification of mushrooms for avid pickers. My goal was to create a database of characters and photos for hymenomycetous fungi of the orders Agaricales, Russulales and Boletales orders, These characters and photos will be used in the applicaton.
Vedoucí práce: Petr Hrouda
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2013
Keywords: atlasy; houby; mobilní aplikace; atlases; mobile applications; mushrooms; bakalářské práce; bachelor's theses