Patogenní mikroorganismy v mléce a mléčných výrobcích
Tato práce popisuje problematiku patogenních mikroorganismů v mléce a mléčných výrobcích, způsoby jejich přenosu do mléka i onemocnění, která mohou způsobit. Zabývá se také výskytem patogenů v syrovém mléce produkovaném v České republice.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2013
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/375999/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-9590 | 3145359319 |