Analýza rozdílů mezi skutečnými nadmořskými výškami vrcholů a výškami trigonometrických bodů ve vybraných geomorfologických okrscích Západních Karpat v okolí Zlína - Juřinová, Kristýna (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá rozdíly mezi nadmořskými výškami uváděnými v základních mapách 1 : 10 000, pasportech trigonometrických bodů a skutečnými nejvyššími (v oblasti Kudlovské vrchoviny) a nejnižšími (v oblasti Dyjsko-moravské nivy) body v terénu. Skutečné nadmořské výšky byly zjišťovány pomocí nivelace. V práci je popsáno okolí 40 trigonometrických bodů s výsledky měření v jejich okolí. Zjištěné rozdíly jsou shrnuty v závěru práce.