Měření plíživého pohybu sněhu na SV svahu Pradědu ve vztahu k vegetaci - Knotek, Ondřej (2013)
Práce se zabývá pomalým pohybem sněhové pokrývky - tzv. plazením. Pokouší se stanovit hlavní proměnné, které tento pohyb ovlivňují. A opačně, jak plazení sněhu může působit na své okolí.