Měření elektromagnetického pole ve veřejně přístupných prostorách univerzitního kampusu - Partiková, Michaela (2013)
V této bakalářské práci se věnujeme měření elektromagnetického pole ve veřejně přístupných prostorách univerzitního kampusu v Brně - Bohunicích. Ověřujeme, zda v některých vnitřních prostorách či v bezprostředním okolí budov nedochází v průběhu pracovního dne k překračování hygienických norem pro expozici elektromagnetickému poli. Zvláštní pozornost bude věnována místům, kde byly naměřeny vyšší hodnoty elektromagnetického pole.