Analýza dopravní obslužnosti na příkladu okresu Znojmo - Veselý, Filip (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje analýze dopravní obslužnosti v okrese Znojmo. Analýza byla prováděna v době platnosti jízdních řádů pro období 2012/2013, tedy v době po zavedení IDS JMK v této oblasti. Většina charakteristik je zpracována ve vztahu obcí k obcím s rozšířenou působností, kterými jsou Znojmo a Moravský Krumlov. Mezi sledované charakteristiky patří zejména počty cestovních příležitostí, časy odjezdů a příjezdů vybraných spojů, časová dostupnost a hodnocení linkového vedení. Dopravní obslužnost na Znojemsku je porovnávána s dopravní obslužností v okrese Třebíč, kde není zaveden integrovaný dopravní systém. Práce je také doplněna o dotazníkové šetření spokojenosti s veřejnou hromadnou dopravou v okrese Znojmo.