Hodnocení regionu Tišnovsko jako destinace cestovního ruchu - Knoflíčková, Alžběta (2013)
Předkládaná práce pojednává o Tišnovsku jako destinaci cestovního ruchu. Hlavním cílem práce je posoudit možnosti a kvalitu cestovního ruchu na Tišnovsku a dále určit jak destinaci vnímají její návštěvníci dle různých aspektů. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. První část je teoretická a jsou v ní shromážděny dostupné informace o cestovním ruchu v regionu. Druhá část je praktická a zabývá se interpretací výsledků dotazníkového šetření, které probíhalo v několika klíčových částech regionu. Dotazníky byly určeny návštěvníkům regionu a jejich účelem bylo zjistit, jaké mají návštěvníci o regionu povědomí a jak zde byli spokojeni. Závěrem jsou zhodnoceny zjištěné výsledky, které nám ukazují celkovou situaci z hlediska cestovního ruchu na Tišnovsku.