Nábytkářský průmysl na Vyškovsku: historie a současnost - Coufal, Marek (2013)
Bakalářská práce se věnuje historii a současnosti nábytkářského průmyslu se zaměřením na okres Vyškov. Práce popisuje nábytkářský průmysl v českých zemích a následně se zaměří na města Rousínov a Bučovice, která byla významnými centry tohoto odvětví průmyslu. Cílem bylo seznámení čtenáře s historií výroby nábytku a současnou situací, v jaké se nábytkářský průmysl nachází v okrese Vyškov, ale i v samotné České republice.