Biologické účinky některých nanomateriálů - Pokorný, Zdeněk (2013)
Na základě samostatného studia odborné současné literatury, zejména z internetových zdrojů uvádějící články z impaktovaných časopisů, zpracovat formou literární rešerše problematiku nanomateriálů. Student se zaměří na studium některých biologických účinků vybraných nanočástic. V práci bude uveden antimikrobiální účinek a zároveň i využití nanomateriálů v praxi.