Novela zákona o rozhodčím řízení a její význam pro právní praxi - Hledík, Martin (2013)
Předložená rigorózní práce se věnuje novelizaci zákona o rozhodčím řízení zákonem č. 19/2012 Sb., konkrétně jejími mezerami a přínosy, a to s ohledem na problémy, které vznikaly v právní praxi v kontextu předchozí právní úpravy rozhodčího řízení.