Modely počtu pojistných nároků a výše škod v pojišťovnictví - Krajíček, Adam (2013)
Předmětem diplomové práce „Modely počtu pojistných nároků a výše škod v pojišťovnictví“ je charakterizovat modely počtu pojistných nároků a výše škod, které se nejčastěji používají v pojišťovnictví. Hlavní část diplomové práce je zaměřena na aplikaci získaných poznatků na datech zahraničních pojišťoven s využitím hlavně programu Microsoft Office Excel 2007 a statistického programu STATGRAPHICS Centurion XVI.