Exprese vybraných antigenů na buňkách chronické lymfocytární leukemie - Spáčilová, Hana (2013)
Předmětem této bakalářské práce je analýza exprese vybraných antigenů na souboru pacientů s diagnózou chronické lymfocytární leukemie (CLL). Vzorky krve pacientů byly analyzovány průtokovou cytometrií. Denzita antigenů byla hodnocena na zdravých B-lymfocytech a na nádorové populaci. Výsledky exprese antigenů byly korelovány s léčbou nemocných a jejími výsledky.