Růst a meiotické zrání oocytu - možnosti realizace in vitro - Němečková, Jana (2013)
Cílem této bakalářské práce je popis procesu dozrávání oocytů v ováriích v návaznosti na průběh buněčného cyklu. Dále tato práce dává do souvislosti možnosti in vitro kultivace a maturace oocytů.