Pohled nutričního specialisty na plýtvání potravinami
Teoretická část shrnuje informace o plýtvání potravinami. Zabývá se spotřebou potravin v České republice i ve světě a také jejím vývojem v průběhu posledních let. Práce podává přehled o příčinách vzniku potravinového odpadu a jeho důsledcích a uvádí návrhy na jeho snížení. Představuje návrhy na sníž...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2013
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/324083/lf_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10512 | 3147064027 |