Informovanost studentů medicíny o stomiích - Nýdrlová, Simona, 1989- (2013)
Bakalářská práce se zabývá zjištěním úrovně informovanosti studentů medicíny o stomiích. Teoretická část práce je zaměřena na popis základních údajů o stomiích, na druhy stomií a velká část práce vysvětluje specifickou péči o stomika a jeho stomii. Nedílnou součástí teorie je samozřejmě popis obsahu předmětů, které jsou určené pro studenty medicíny na Masarykově univerzitě a které se zabývají problematikou stomií. Výzkumná část práce zjišťovala míru informovanosti studentů medicíny o stomiích a jejich praktickou zkušenost s výměnou stomické pomůcky.