Psychika žen po ablaci prsu - Kučerová, Anna (2013)
Bakalářská práce s názvem Psychika žen po ablaci prsu se dělí na dvě části. Teoretickou část, která se zabývá samotným onemocněním prsu, dále pak psychologií nemoci, přijímání nemoci, psychikou žen po ablaci prsu a nakonec sociálním aspektem, který se zabývá vztahy, prsy jako symboly ženství, organizacemi pomáhajícími ženám s Ca prsu. A část analytickou, která je vedená formou rozhovorů zjišťuje psychický stav žen vzhledem ke stanoveným cílům.