Struktura termální minerální vody Pasohlávky - Mušov - Chladilová, Monika (2013)
Minerální vody jsou velice důležité pro lidskou společnost. Využívají se ve zdravotnictví i pro hospodářské účely. Proto je hydrogeologický průzkum na vyhledávání těchto struktur velice žádaný. Cílem bakalářské práce je popsat hydrogeologickou strukturu, na kterou jsou vázány minerální vody v oblasti Pasohlávky-Mušov na základě archivních dat. Dílčími cíli budou geologický a hydrogeologický popis struktury včetně režimu podzemních vod a dále hydrochemická charakteristika minerální vody. Dílčími cíli rovněž bude shrnutí informací o vrtech MU3G a Pa2G.