Režim podzemních vod a jeho změny v prostoru ČSPHM Benzina v Mikulově - Kopecký, Vlastislav (2013)
Kontaminace podzemní vody ropnými uhlovodíky a její náprava je stále častým problémem, který musí moderní hydrogeologie řešit. Jednou z lokalit, kde v minulosti došlo k úniku ropných uhlovodíků a následné kontaminaci podzemních vod, je čerpací stanice pohonných hmot (ČSPHM) Benzina v Mikulově. Cílem bakalářské práce je vyhodnotit režim podzemních vod a jeho změny během sanačního čerpání a jeho ukončení.