Dokumentace sesuvů a skalních řícení na západě Pavlovských vrchů (úsek sever) - Opálka, Filip (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje dokumentaci a mapování sesuvů a skalních řícení na západní straně v Pavlovských vrchách. Záměrem práce bylo aktualizovat stávající mapové podklady týkající se svahových nestabilit na zmíněném území. Za tímto účelem bylo provedeno terénní mapování a následné zaznamenání zjištěných informací do mapového podkladu záznamových listů. Zjištěno bylo 11 dokumentačních bodů znázorňujících 5 sesuvů proudových, 4 sesuvy plošné a 2 skalní řícení.