Vztah četnosti a magnituda seismických jevů v sv. části Českého masivu - Hanychová, Radka (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje přirozené i indukované seismicitě severovýchodní části Českého masivu a vztahem mezi magnitudem a četností těchto jevů. Za pomoci regresní analýzy dat z ÚFZ a GFÚ byl vypočítán parametr b Gutenberg-Richterova vztahu pro přirozené i indukované seismické jevy.