Znalosti vybraných skupin nelékařských zdravotnických pracovníků z gerontologie - Polesná, Svatava (2013)
Diplomová práce se zabývá teoretickými znalostmi vybraných skupin nelékařských zdravotnických pracovníků z gerontologie. Jejich znalosti hodnotím vzhledem k nejvyššímu vzdělání, délce jejich praxe ve zdravotnictví, podle pracoviště a podle pohlaví. Dalším sledovaným faktorem je jejich zájem o získávání znalostí z gerontologie. V některých oblastech jsou vědomosti nelékařských zdravotnických pracovníků na dobré úrovni, v některých je třeba je doplnit.