Znalosti vybraných skupin nelékařských zdravotnických pracovníků z gerontologie

Diplomová práce se zabývá teoretickými znalostmi vybraných skupin nelékařských zdravotnických pracovníků z gerontologie. Jejich znalosti hodnotím vzhledem k nejvyššímu vzdělání, délce jejich praxe ve zdravotnictví, podle pracoviště a podle pohlaví. Dalším sledovaným faktorem je jejich zájem o získáv...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Polesná, Svatava (Dissertant)
Other Authors: Suková, Olga, 1982- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2013
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/214748/lf_m/
Cover Image
LEADER 04041ctm a22007337a 4500
001 MUB01000861852
003 CZ BrMU
005 20130829082528.0
008 130611s2013 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-05 
035 |a (ISMU-VSKP)243288 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 613.98  |2 MRF 
080 |a 616-051  |2 MRF 
100 1 |a Polesná, Svatava  |% UČO 214748  |* [absolvent LF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Knowledge of Gerontology among selected groups of Paramedical Staff  |y eng 
245 1 0 |a Znalosti vybraných skupin nelékařských zdravotnických pracovníků z gerontologie  |h [rukopis] /  |c Svatava Polesná 
260 |c 2013 
300 |a 123 l. 
500 |a Vedoucí práce: Olga Janíková 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2013 
520 2 |a Diplomová práce se zabývá teoretickými znalostmi vybraných skupin nelékařských zdravotnických pracovníků z gerontologie. Jejich znalosti hodnotím vzhledem k nejvyššímu vzdělání, délce jejich praxe ve zdravotnictví, podle pracoviště a podle pohlaví. Dalším sledovaným faktorem je jejich zájem o získávání znalostí z gerontologie. V některých oblastech jsou vědomosti nelékařských zdravotnických pracovníků na dobré úrovni, v některých je třeba je doplnit.  |% cze 
520 2 9 |a The graduation theses deal with theoretic knowledge selected medical of gerontology. In my work I asses the knowledge of the nurses in this field with respect to the highest educational attainment, the length of their practice, the type of their place of work and of their sex. The further object in view is their interest in gain new knowledge of gerontology. In some fields the knowledge of the nurses is on good level, in others is necessary to add the knowledge.  |9 eng 
650 0 7 |a geriatrie  |2 czmesh 
650 0 7 |a nelékařská zdravotnická povolání  |2 czmesh 
650 0 7 |a urgentní zdravotnické služby  |2 czmesh 
650 0 7 |a zdravotnická záchranná služba  |7 ph127566  |2 czenas 
650 0 7 |a znalosti nelékařských zdravotnických pracovníků  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a emergency medical service  |2 eczenas 
650 0 2 |a Geriatrics 
650 0 2 |a Allied Health Occupations 
650 0 2 |a Emergency Medical Services 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
658 |a Specializace ve zdravotnictví  |b Ošetřovatelská péče v gerontologii  |c LF N-SZ GE (GE)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Suková, Olga,  |d 1982-  |7 mub2015859815  |% UČO 66565  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/214748/lf_m/ 
CAT |c 20130611  |l MUB01  |h 0421 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130611  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20130829  |l MUB01  |h 0825 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1923 
CAT |c 20140911  |l MUB01  |h 1611 
CAT |c 20140912  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150218  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150218  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20150731  |l MUB01  |h 0659 
CAT |c 20150807  |l MUB01  |h 0905 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1450 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150902  |l MUB01  |h 0414 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1411 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0405 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160906  |l MUB01  |h 1552 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160908  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160919  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170822  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170911  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170919  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180806  |l MUB01  |h 1722 
CAT |c 20201005  |l MUB01  |h 1142 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-2013-K-9040  |6 3147058873  |5 3147058873  |8 20130829  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20130829  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-2013-K-9040  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD