Je pizza doporučeníhodným pokrmem ?

Tato bakalářská práce se zabývá otázkou, zda je pizza z výživového hlediska doporučeníhodným pokrmem. Podnětem k tomuto tématu je neustálé rozšiřování nabídky pizzy na trhu a její oblíbenost mezi spotřebiteli. Práce vychází z vědeckých studií, které se věnují vlivu konzumace pizzy na zdraví spotřebi...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Koloničná, Jana (Autor práce)
Další autoři: Fiala, Jindřich, 1959- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2013
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/381597/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10649 3147064420