Význam dopravní obslužnosti hromadnou dopravou na venkově - Prymš, Dominik (2013)
Tato diplomová práce se zabývá dopravní obslužností veřejnou dopravou na venkově. Jaké má doprava jako celek charakteristiky ve venkovském prostoru, jakým vývojem prošla dopravní obslužnost mezi lety 2004 a 2013, a jakou roli zaujímá veřejná doprava v obcích na základě výpovědi starostů a obyvatel.