Nejčastější patologie předního segmentu oka - Kohoutková, Anna (2013)
Bakalářská práce má název Nejčastější patologie předního segmentu oka. Práce obsahuje tři části. První část zahrnuje informace o anatomii předního segmentu oka. Anatomie je popsána pro jednotlivé struktury předního segmentu a vytváří základ pro pochopení následujích kapitol. Další část rozebírá základní vyšetřovací metody pro odhalení oční patologie. Stěžejní úsek práce se zaměřuje na popis vybraných patologií předního segmentu oka, se kterými se lze v praxi setkat.