Geometrická analýza - Suchánek, Otto; Slovák, Jan, 1960-; Masarykova univerzita. Ústav matematiky a statistiky (2013)
Tato práce se zabývá integrálními větami a Obecnou Skotesovou větou. Jsou zde uvedeny integrální věty ve dvou formách a poté řešené příklady. Na konci práce jsou tyto věty vyvozeny z Obecné Stokesovy věty.
This work concerns integral theorems and the generalized Stokes's theorem. There are integral theorems in two forms and then solved examples. In the last part of the text it is showed relationship between these integral theorems and generalized Stokes's theorem.
Vedoucí práce: Jan Slovák
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2013
Keywords: Greenovy funkce; křivkový integrál; plošný integrál; curve integral; Green’s functions; surface integral; diplomové práce; master's theses