Geometrická analýza - Suchánek, Otto (2013)
Tato práce se zabývá integrálními větami a Obecnou Skotesovou větou. Jsou zde uvedeny integrální věty ve dvou formách a poté řešené příklady. Na konci práce jsou tyto věty vyvozeny z Obecné Stokesovy věty.