Invazivní výkony v těhotenství - Halouzková, Kateřina (2013)
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou popsány metody prenatální diagnostiky. Neinvazivní výkony jsou objasněny jen v základních bodech. Pozornost je zaměřena na invazivní výkony zejména na definici, pomůcky, postup a rizika. V praktické části jsou vyhodnoceny informace, které jsem získala z dokumentace pacientek po provedené amniocentéze. Použila jsem metodu retrospektivní analýzy dat. Výsledky průzkumu jsou zpracovány v tabulkách a grafech s doplňujícími komentáři.