Zdravá výživa seniorů a ekonomické aspekty - Hlaváčková, Jana (2013)
Tématem diplomové práce je zdravá výživa seniorů a ekonomické aspekty. Teoretická část je zaměřena na zdravou výživu, specifiku výživy v seniorském věku a na ekonomické aspekty v životě seniorů. Analýza a interpretace dat ve výzkumné části hodnotí postoj seniorů ke zdravé výživě, parametry, týkající se stavu nutrice, stravovací zvyklosti a finanční otázky týkající se výživy.