Znalosti sester v péči o seniory s demencí - Bělohlávková, Lenka (2013)
Diplomová práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a empirickou. Teoretická část je zaměřena na popis nejčastějších typů demence, diagnostiku, diferenciální diagnostiku, hodnotící testy a škály, léčbu demencí. Empirická část obsahuje cíle, stanovené hypotézy a výsledky samotného šetření. Po zhodnocení výsledků, jsem v práci uvedla některá obecná doporučení pro praxi.