Pilger des Tages und der Nacht : Prosa, Lyrik, Tagebuchtexte - Deml, Jakub, 1878-1961; Rothmeier, Christa, 1948-; Binar, Vladimír, 1941-2016 (München : Deutsche Verlags-Anstalt, 2005)
Výbor z prozaických prací, poezie, deníků, polemických glos a úvah význačného českého katolického autora Jakuba Demla
Keywords: Deml, Jakub, -- 1878-1961; 19.-20. století; čeští spisovatelé -- 19.-20. století; katoličtí kněží -- Česko -- 19.-20. století; Czech authors -- 19th-20th centuries; Catholic priests -- Czechia -- 19th-20th centuries; české prózy; česká poezie; deníky; úvahy; výbory; Czech prose; Czech poetry; diaries; essays; selected works