Pilger des Tages und der Nacht : Prosa, Lyrik, Tagebuchtexte - Deml, Jakub, 1878-1961 (Tschechische Bibliothek. Dva, 2005)
Výbor z prozaických prací, poezie, deníků, polemických glos a úvah význačného českého katolického autora Jakuba Demla