Die Liebe ging mit mir- : Prosa, Poesie, Tagebücher - Mácha, Karel Hynek, 1810-1836 (Tschechische Bibliothek, 2000)
Výbor z prozaických prací a poezie Karla Hynka Máchy, jeho literárních zápisků a deníků.