Hory, lyže, sníh - Břeský, Dušan, 1920- (Olymp (J. Velát), 1948)
Prvý oddíl pojednává o přípravě výzbroje a výstroje, vysvětluje techniku. Druhý odd. je rozdělen podlejednotlivýchdisciplinlyžovánízávodního. - Věcný rejstřík.