Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Kadlec, Pavel, 1940-2024 (Autor), Melzoch, Karel, 1958- (Autor), Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Ostrava : Key Publishing, 2012
Vydání:Vyd. 1.
Edice:Monografie (Key Publishing)
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dlouhodobá
do 2030-07-01
Knihovna univerzitního kampusu KUK - dlouhodobé 3147057174
Dlouhodobá
do 2030-07-01
Knihovna univerzitního kampusu KUK - dlouhodobé 3285016231
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KADL Zůstává v knihovně
3147059131
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KADL 3147059413
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KADL 3147064853
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KADL 3147071047
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KADL 3147071048
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KADL 3147071049
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KADL 3147071050
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KADL 3285014993
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KADL 3285014994
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KADL 3285014995
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KADL 3285014996