Správní rozhodování vysokých škol - Kudrová, Veronika, 1983-; Jurníková, Jana, 1973-; Masarykova univerzita. Katedra správní vědy a správního práva (2008- ) (2013)
Předložená práce se zabývá právními aspekty samosprávného rozhodování vysokých škol o studentech a uchazečích. A to nejen individuálního, ale též normativního. V úvodní části shrnuje obecná východiska pro další úvahy, dále se věnuje společným otázkám správního rozhodování. Následně se zabývá dvěma specifickými oblastmi.
The dissertation called Administrative Decisions of the Higher Education Institutions deals with the administrative decision making of higher education institutions, especially within the field of autonomous decision making on students of higher education institutions and applicants. It deals with both - prescriptive and distinctive decision making.
Vedoucí práce: Jana Jurníková
Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2013
Anglické resumé
Keywords: správní řízení; vysoké školy; administrative procedure; universities and colleges; disertace