Správní rozhodování vysokých škol - Kudrová, Veronika, 1983- (2013)
Předložená práce se zabývá právními aspekty samosprávného rozhodování vysokých škol o studentech a uchazečích. A to nejen individuálního, ale též normativního. V úvodní části shrnuje obecná východiska pro další úvahy, dále se věnuje společným otázkám správního rozhodování. Následně se zabývá dvěma specifickými oblastmi.