Building a System for Network Security Monitoring - Minařík, Pavel, 1981- (2013)
Tato práce shrnuje výzkum v oblasti zpracování provozu datové sítě a detekce anomálií zahájený v roce 2006 na Masarykově univerzitě. V průběhu výzkumu byl založen univerzitní spin-off, realizován transfer výsledků výzkumu a vývoje do průmyslové praxe završený uvedením nového produktu na trh společností AdvaICT v roce 2010.