Developerská činnost a vybrané praktické otázky z ní vyplývající - Klicpera, Lukáš (2012)
Cílem této práce bylo vypořádat se s vybranými otázkami vycházejícími z developerské činnosti, jejichž výskyt jsem zaznamenal v praxi. Za tímto účelem jsem provedl teoretický rozbor těchto otázek a uvedl možnosti jejich praktické aplikace. Nebylo v možnostech této práce se zabývat veškerými praktickými otázkami, s jejichž rozdílným řešením jsem se v praxi setkal. Z toho důvodu jsem se zaměřil jen na takové otázky, které bývají dle mého názoru v praxi řešeny buď pouze okrajově či nedostatečně, ačkoliv jejich význam je pro praktickou aplikaci uvedených právních institutů dle mého soudu zásadní.