Vnější okolnosti a smluvní vztahy - Handlíř, Jan (2012)
Má práce se zabývá vnějšími okolnostmi a jejich dopady do smluvního vztahu - jeho zániku, popřípadě změně. V práci rozebírám instituty účinné v dnešní době, tak také vybranými ustanoveními již vydaného občanského zákoníku.