Hydrogeologické poměry povodí Anenského potoka u Košetic - Jeníček, Radek (2013)
Abstrakt Tato práce je zaměřena na posouzení hydrogeologických poměrů kolektoru krystalinika v povodí Anenského potoka u Košetic na Českomoravské vrchovině s použitím numerického modelu proudění podzemních vod. Model proudění podzemních vod byl kalibrován na reálné hodnoty denních srážek a průtoků získané z observatoře ČHMÚ Košetice.