Hydraulické parametry kolektoru krystalinika u Chotěboře - Čermák, Vít (2013)
V bakalářské práci byly vyhodnoceny hydrodynamické zkoušky ze čtyř nově vyhloubených vrtů v Chotěboři. Byly provedeny jak čerpací tak stoupací zkoušky. Následně byly vyhodnoceny a určeny hydraulické parametry, jako je transmisivita a hydraulická vodivost, ty byly srovnány s typickými hodnotami pro tento typ horniny.